Εις ώτα μη ακουόντων!

Το να δηλώσω πως ακόμα μια συνεδρία του διδάσκαλου Αττεσλή αναρτήθηκε, χάνει την αξία της.Το να πω ότι μιλάει για την ψυχή και για τα μυστήρια της ύπαρξης, αυτοί που τον γνωρίζουν το ξέρουν και θα σπεύσουν πιθανώς να την ακούσουν. Οι υπόλοιποι; Δεν ξέρω πως να τους πείσω ότι αξίζει τον κόπο.

Βέβαια δεν αρκεί μόνο η περιέργεια. . Χρειάζεται να υπάρχει μέσα μας μια σπίθα που να μην μας αφήνει σε ησυχία. Και κάτι τελευταίο. Όλα είναι αλήθειες και για να συντεθεί μια πραγματικότητα χρειάζονται παραπάνω από μια αλήθεια, χρειάζονται πολλές.

Τέλως πάντων, εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να τελειώσουν όλα τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου. Οι ηχογραφημένες συνεδρίες του βρίσκονται στο κανάλι μου (YouTube Channel) και θα βρίσκονται εκεί για όσο το επιτρέπει το σύστημα. Όμως οι ενημερωτικές αναρτήσεις στον ιστότοπό μου κάθε φορά που μια καινούργια ανάρτηση γίνεται στο κανάλι, αυτές θα σταματήσουν. Δεν έχουν νόημα. Όσοι έχετε εγγραφεί σαν συνδομητές, το κανάλι σας ενημερώνει αυτόματα. Για τους υπόλοιπους δεν έχω λύση. Ίσως γίνει μια ανακοίνωση ακόμα όταν θα έχουν ολοκληρηθεί όλες οι αναρτήσεις.

Καλή ακρόαση για όσους έχουν… ώτα ακουόντων!

10η συνεδρία της 9ης Φεβρουαρίου 1989

Leave a Comment/Αφήστε ένα Σχόλιο