Ο Ψιθυριστής των Ονείρων!

Η οικολογική καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Επικοινωνίες, μηδέν. Πληθυσμός, λιγοστός. Γεννήσεις, καμία. Η τύχη της ανθρωπότητας είχε εναποτεθεί στα χέρια λίγων που πάλευαν να την διατηρήσουν, και σε λίγους περιθωριακούς που προσπαθούσαν ν’ αναστήσουν την χαμένη κουλτούρα και τον ξεχασμένο πολιτισμό.

Η λύση κρυβόταν στο «ΑΒΑΤΟ» ένα μυστικό πρότζεκτ που έτρεχαν δυο υπάρξεις χωρίς ταυτότητα καταγωγής.

Απολαύστε το σε οποιαδήποτε συσκευή

Θα το εκτιμήσουμε εάν αφήσετε κάποιο σχόλιο!

Σχόλια Αναγνωστών:

3 Responses

 1. Θέμα ακανθώδες. Επίκαιρο και επικίνδυνο. Μεστή γραφή. Σε αναμονή ολοκλήρωσης του βιβλίου. Καλοτάξιδο.

 2. Δηλώνω παρών και σε αδημονία για τη συνέχεια!… Πολύ ωραίο!!!

 3. Η καλή φίλη μου Β.Σ έγραψε στο Facebook. Την ευχαριστώ.

  Ο ψιθυριστής των ονείρων!!!
  Η πλοκή του, τα μηνύματα του, η προχωρημένη αντίληψη του, μου θύμισαν τον Jules Verne, τον Leonardo da Vinci και όσους ξεπέρασαν την εποχή τους.
  Με θαυμαστή ακρίβεια και πολύπλευρη πλοκή, με χαρακτήρες καθημερινούς αλλά και εμπνευσμένους, με γνώσεις αρχιτεκτονικής, ιατρικής, ρομποτικής, μηχανολογικής και καλπάζουσας φαντασίας, μας καταγγέλει την οικολογική καταστροφή που ο άνθρωπος, με τις πράξεις του, επιφέρει στον πλανήτη γη.
  Όμως, παρά την τρομακτικότητα των προβλέψεων του και με την γλαφυρότητα της πένας του, μας μεταφέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας του όπως: ό,τι και να καταστρέψει ο άνθρωπος, θα βρεθούν εμπνευσμένα άτομα που θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν να αναστρέψουν την ζοφερότητα των παράλογων έργων της απληστίας του ανθρώπου.
  Keep on writing Panos Sakelis!!!

Leave a Comment