(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Άτομα άγνωστα μεταξύ τους έπρεπε να βρεθούν, να συνδυαστούν ευρήματα για να εντοπίσουν αυτό που έπρεπε να γίνει, αλλά το σπουδαιότερο, να ταυτοποιηθεί αυτό το ίδιο το συμβάν που ταλάνιζε τους ιθύνοντες ενός παράξενου μυητικού σχηματισμού. Ο πόλεμος αλλά και τα καθημερινά γεγονότα, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την δυσκολία του εγχειρήματος. Ο θάνατος της μαντάμ Μαρί αφήνει το όλο εγχείρημα ακέφαλο

Κάϊρο 1935. Η Γαλλίδα όπως την αποκαλούσαν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για το τελετουργικό που απαιτείται γύρω από την μικρή Πυραμίδα. 
Λος Άντζελες 1956. Ο Πωλ, ένας από τους παλιούς καθηγητές αστρονομίας, πρόκειται να γνωρίσει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ τελευταία στιγμή, την γυναίκα που θα τον παρασύρει στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του.
Παρίσι 1920. Η Φημόν, φοιτήτρια ανθρωπολογίας, θα συμμετέχει έπειτα από παρότρυνση του σε ένα σουαρέ όπου διαβάζουν απόκρυφα κείμενα. Στη διάρκεια της ανάγνωσης θα πέσει σε μια παράξενη κατάσταση ύπνωσης και θα αρχίσει να μιλάει σε μια άγνωστη αρχαία διάλεκτο.
Άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους καλούνται να συνεργαστούν σε μια αγωνιώδη μάχη ενάντια στον χρόνο. Τί τους ενώνει άραγε; Μόνο όταν το χθες συναντήσει το αύριο θα δοθούν οι απαντήσεις και ο χρόνος θα σταματήσει να μετρά…

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο:  ΟΤΑΝ ΡΑΓΙΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Paperback

E-book

E-book

E-Book

Leave a Comment

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο