(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Η ζωή του Ρόμπερτ ξεκίνησε από ένα φύλλο πορείας που τον έκανε έναν καλό διορθωτή κειμένων. Η μοναξιά του τον οδήγησε στην αγκαλιά μιας όμορφης Ινδιάνας. Μόνο που η μοναξιά δεν έφυγε. Έγινε πιο δυσβάσταχτη. Η φυγή δεν του έδοσε την λύση. Οι μοίρες όμως είχαν γράψει αλλιώς την ζωή του. Μια απρόσμενη συνάντηση δίνει νόημα στην ζωή του. Και δεν σταματά να γράφει. Όλα όμως ξεκινάνε μετά τον επίλογο.

Με τέτοιο όνομα, ο Έλμερ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ήρωας κινουμένων σχεδίων, αλλά τα σχέδια γρήγορα άλλαξαν και έγιναν πιο δραματικά.

Μετά από μια σύντομη θητεία στο ναυτικό αποφασίζει να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη τη συγγραφή, η οποία και θα τον οδηγήσει στην πρώτη του αγάπη τυχαία μέσα σε ένα μουσείο.  Γρήγορα η ζωή του θ’ αλλάξει πλοκή και θα γίνει αναπάντεχα σύζυγος και πατέρας. Κι ενώ χτίζει μια επιτυχημένη καριέρα, την ίδια στιγμή γκρεμίζει κάθε πιθανότητα προσωπικής επιτυχίας.

Το χαλί θα τραβηχτεί κάτω από τα πόδια του και τα κεφάλαια στη ζωή του θα φαίνονται γραμμένα από άλλο χέρι.

Η κόρη του θα σταθεί αφορμή να ταξιδέψει σε Ευρώπη και Ινδία και μέσα από αυτό το αναπάντεχο ταξίδι ζωής θα μάθει ότι η ουσία κρύβεται συχνά ανάμεσα στις γραμμές και κάποιες σελίδες αξίζει να τις διαβάζεις δύο φορές.

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο: ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Paperback

E-Book

E-book

E-book

Leave a Comment

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο