(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Οι συνθήκες στη Γη αποκαταστάθηκαν και ο κεντρικός υπολογιστής ξεκινάει την διαδικασία εμψύχωσης του πληρώματος. Όλα όμως έγιναν πιο γρήγορα απ’ ότι έπρεπε. Κάπου αλλού εμφανίζονται τα τρία σκάφη που είχαν αποδράσει από το ηλιακό σύστημα. Κι εκεί όμως τα μέλη του πληρώματος υλοποιούνται και τελικά επιτυγχάνεται επικοινωνία μεταξύ τους Τί θα γίνει όμως όταν έρθουν αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους

Στην ξεχασμένη πια Νέα Γαία, οι ενδείξεις επιβεβαιώνουν πως οι συνθήκες διαβίωσης έχουν αποκατασταθεί κι η σχετική ρουτίνα ενός προγράμματος  ξεκινάει την προγραμματισμένη διαδικασία εμψύχωσης του παλιού πληρώματος.
Όταν όμως αφυπνίζεται ο κυβερνήτης, συνειδητοποιεί ότι όλα έγιναν πιο γρήγορα απ’ ότι έπρεπε… Εντωμεταξύ, κάπου στα άπειρα διαστήματα του σύμπαντος, τα τρία διαστημικά σκάφη που πάσχιζαν ν’ αποδράσουν από το ηλιακό σύστημα, εμφανίζονται απ’ το πουθενά, αρχικά. Σύντομα όμως ένα ένα τα μέλη του πληρώματος θα υλοποιηθούν χωρίς εξήγηση.
Όλα αποκτούν νέο νόημα όταν επιτυγχάνεται επικοινωνία μεταξύ των πληρωμάτων μετά από την αποκρυπτογράφηση ενός παλαιού προγράμματος.
Τί θα γίνει όμως όταν τελικά ο Λύκη θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό τουθ; Όταν η Αφροδίτη, ο Πητ και η Μάγγυ θα σταθούν απέναντι στους κλώνους τους;
Πού θα οδηγήσει η μοιραία αυτή συνάντηση;
(Το 2 βιβλίο της σειράς Κοσμικοί Γλάροι)

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο:  ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΘΑΚΗ

Paperback

Paperback

E-Book

E-book

Leave a Comment

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο