(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Το κλείσιμο της αυλαίας δεν είναι παρά η αρχή. Η Νανίτα θα βρεθεί στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με την Σούζαν και τον Μπιλ. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την κεντρική σκηνή της πόλης. Όμως μαζί ήρθαν και τα πνεύματα που για άλλη μια φορά θα δείξουν την αγριότητά τους. Τίποτα δεν είχε προετοιμάσει την Νανίτα για όσα της επιφυλάσσει το μέλλον. Όλοι τους θα κληθούν να δώσουν μία παράσταση ζωής και θανάτου.

Το δεύτερο βιβλίο της σειρά που μας δίνει μια καινούργια ιστορία με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου ΠΡΟΒΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.

Στην Κόπερβιλλ όλα μοιάζουν να τελείωσαν με το φινάλε της παράστασης του κολλεγίου. Αλλά το κλείσιμο της αυλαίας για τους πρωταγωνιστές δεν είναι παρά η αρχή του δράματος που θα ακολουθήσει.
Η Νανίτα θα βρεθεί στο Σαν Φρανσίσκο. Έχει στο πλευρό της δύο αναπάντεχους συμμάχους, τη Σούζαν και τον Μπιλ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους και παράλληλα να κερδίσουν τη θέση τους στην κεντρική σκηνή της πόλης.

Όμως μαζί με τις αποσκευές από τη μικρή τους πόλη ήρθαν και τα δύο πνεύματα που τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα δείξουν την αγριότητά τους. Όσες πρόβες και αν είχε κάνει η Νανίτα τίποτα δεν την είχε προετοιμάσει για όσα της επιφυλάσσει η πόλη και τα κρυμμένα μυστικά που τα πνεύματα σκοπεύουν να ξεθάψουν. 

Όλοι τους όμως πια θα κληθούν να δώσουν μία παράσταση ζωής και θανάτου…

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο:  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ

Paperback

E-Book

Paperback

E-book

Leave a Comment

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο