(Εξώφυλλο: Βάλια Σακελλαριάδη)

ΤΟ ΓΙΟΡΝΤΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ

Ένα θεατρικό έργο που εγώ ο ίδιος θα το κατέτασσα στο Θέατρο του Παραλόγου. θεατρικό έργο που εγώ ο ίδιος θα το κατέτασσα στο Θέατρο του Παραλόγου.  Στην θεατρική σκηνή βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων που με τον πιο παράξενο διάλογο προσπαθεί να καταλάβει την έννοια της ύπαρξης αλλά και το αν πραγματικά η ζωή δεν είναι τίποτα παραπάνω από το όνειρο μιας διάνοιας πέρα απ’ τα ανθρώπινα επίπεδα.

Αντί άλλης περιγραφής, καταγράφω την παρουσίασή του από μιας φίλη:
Ένα πολύ δυνατό υπαρξιακό κείμενο που δηλώνει συγχρόνως την γνώση αλλά και την άγνοια της ύπαρξης μας. Τί είμαστε η τι δεν είμαστε. Τι θέλουμε η τι δεν θέλουμε. Πως ξεκινάμε και πως καταλήγουμε. Πως μεταλλασόμεθα στον κύκλο της ζωής. Μια σύγχρονη ερμηνεία του αινίγματος της Σφίγγας που έλυσε ο Οιδίποδας, αναγκάζοντας την ν αυτοκτονήσει ώστε να ζήσουν οι υπόλοιποι. Αξίζει να το διαβάσετε για να δείτε πως και γιατί μπορεί να φορεθεί ένα Γιορντάνι με κόκκινα Γαρούφαλα.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

GLOBAL SUPPLIERS