(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, πάλι δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 

 Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 

Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ατιά στα γεγονότα ου χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο. 

 Ένα απόσπασμα από το βιβλίο σε pdf μπορείτε να το διαβάσετε επιλέγοντας Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Όλα τα άρθρα πάνω στην μεταφυσική της καθημερινότητας, από τώρα, μπορείτε να τα βρείτε στο παραπάνω βιβλίο. Μπορείτε ν’ αγοράσετε το βιβλίο, είτε σε ηλεκτρονική έκδοση, είτε σε έντυπη, ακολουθώντας τις διευθύνσεις των βιβλιοπωλείων που φαίνονται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Προμήθεια Έντυπου βιβλίου
Προμήθεια Ηλεκτρονικού βιβλίου (e-books)

Leave a Comment/Αφήστε ένα Σχόλιο

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γράψτε μας πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ή τί θα θέλατε να μας ρωτήσετε.

Subscribe to our newsletter