(Εξώφυλλο Βάλια Σακελλαριάδη)

Ο καθηγητής Λίαμ Έβανς, αποφασίζει, να περάσει έναν μήνα στο εξοχικό του στο βουνό. Η φιλόλογος Σάντρα Λίβινγκστον, ξεκινάει κι αυτή για ένα τριήμερο στο δικό της σπίτι.
Η συνάντησή τους θα πυροδοτήσει μια σειρά παράδοξων αλυσιδωτών ενεργειών. Όλοι όμως μοιάζουν πιόνια σε μια σκακιέρα που κανένας δεν ξέρει ποιος έχει στήσει, αλλά και δεν γνωρίζει ποιος εκπροσωπεί τον βασιλιά και ποια την βασίλισσα

Ο Λίαμ Έβανς, κάτοχος της έδρας της Κλασσικής και Μοντέρνας Φιλοσοφίας του τοπικού Πανεπιστημίου, αποφασίζει μετά τον θάνατο της μητέρας του, να περάσει έναν μήνα στο εξοχικό του στο βουνό, έξι ώρες ανατολικά απ’ τον τόπο του.

Η Σάντρα Λίβινγκστον, μια Φιλόλογος του Κολλεγίου στον δικό της τόπο, ξεκινάει κι αυτή για ένα τριήμερο στο δικό της σπίτι στο βουνό, που βρίσκεται τρεις ώρες δυτικά από το μέρος που κατοικεί.

Η συνάντησή τους αναπότρεπτα θα πυροδοτήσει μια σειρά αλυσιδωτών ενεργειών που ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Μέσα σ’ ένα κλίμα μυστηρίου, ο καθένας απ’ την μεριά του κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να δώσει το επιθυμητό τέλος στην απρόβλεπτη κατάσταση που έχει προκύψει.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και νέοι παίκτες εμπλέκονται διαρκώς. Όλοι όμως φαντάζουν με πιόνια σε μια παράδοξη σκακιέρα που κανένας δεν ξέρει ποιος έχει στήσει, αλλά και κανένας δεν γνωρίζει ποιος εκπροσωπεί τον βασιλιά και ποια την βασίλισσα.

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο:  Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

E-Book

E-book

E-book

Leave a Comment

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο