Ελεγεία στον Mark Coker! (Ωραίο;)

Ελεγεία στον Mark Coker! (Ωραίο;)

Και είπεν ο Θεός: “Γεννηθήτω φως και εγένετο Φως”. Μόνο που για την συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το είπε ο Mark Coker, ο ιδρυτής της πλατφόρμας Smashwords, που σκοπό έχει την διάθεση ηλεκτρονικών βιβλίων ανά την ηφήλιο. Ο Θεός να τον έχει καλά, το αξίζει αφού έχει συμπεριλάβει και την Ελληνική γλώσσα στην πλατφόρμα του.

Η ιστορία αυτή βέβαια κρατάει μερικά χρόνια αλλά εγώ τώρα κατάφερα να την μάθω. Ανέβασα λοιπόν όλα μου τα μυθιστορήματα στην πλατφόρμα αυτή και ΕΣΕΙΣ που έχετε περάσει στην εποχή της ηλεκτρονικής ανάγνωσης των βιβλίων, μπορείτε πλέον να τα κατεβάσετε στην ταμπλέτα σας ή στον υπολογιστή σας και να τα διαβάσετε.

Αναφέρομαι πάντα στα μυθιστορήματα που έχω γράψει. Το κόστος είναι από τα πιο χαμηλά της αγοράς. Η διαδικασία απλή. Ακολουθείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση που σας δίνει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Να συμπληρώσω μόνο πως όταν επισκεφθείτε την σελίδα του βιβλίου που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το 20% του βιβλίου σε όποιο φορμάτ επιθυμείτε και αφού το διαβάσετε να πάρετε την τελική σας απόφαση.

https://www.smashwords.com/profile/view/sakelis

Σας εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι,

Πάνος Σακέλης

sakelis.com
panos.sakelis@gmail.com

Leave a Comment/Αφήστε ένα Σχόλιο