(Επέλεξε για να διαβάσεις ένα απόσπασμα)

Πρόβα στην Βροχή

Σε μια μικρή πόλη της Αμερικής δύο πνεύματα αποφασίζουν να ταράξουν την ησυχία των κατοίκων και να ξεθάψουν παλιά και νέα μυστικά. Κάθε τόσο, στο χτύπο της αλλαγής της ώρας του παλιού ρολογιού του δημαρχείου τα πάντα παγώνουν στην επαρχιακή πόλη.

Τα δύο πνεύματα ζωντανεύουν στη σκηνή της τοπικής θεατρικής ομάδας χειραγωγώντας τους νεαρούς ηθοποιούς. Στη διάρκεια των προβών οι καταστάσεις περιπλέκονται. Τα πνεύματα ψιθυρίζουν κάθε φορά στο αυτί των πρωταγωνιστών την επόμενη κίνηση. Αυτή, θα φέρει αναστάτωση και θα βγάλει στη φόρα μυστικά που οι γηραιότεροι της πόλης είχαν φροντίσει να έχουν καλά καταχωνιασμένα…

Μυστικά που τα πνεύματα γνωρίζουν σε βάθος μιας και επισκέπτονται χρόνια τώρα τους κατοίκους της Κόπερβιλλ, υφαίνοντας τις τύχες τους μέσα από ίντριγκες και ανεκπλήρωτους έρωτες. Το δράμα κορυφώνεται όταν ο Ντιμίτρι, σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας και κύριος στόχος των δύο πνευμάτων, πέφτει θύμα τροχαίου.

Η τελική κάθαρση δίνεται μέσα από απόκοσμες διαδικασίες.

Συγγραφέας: Πάνος Σακέλης
Εξώφυλλο: Βάλια Σακελλαριάδη.

Η διάθεση του βιβλίου στην Ελλάδα γίνεται μέσω του συγγραφέα, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παραγγελίας του μενού. Το βιβλίο θα σας παραδοθεί στον χώρο σας χωρίς έξοδα αποστολής.

Show Buttons
Hide Buttons